De 6 beste Dating Tips!

vector icon of various types of workers with no faces, profession people, cartoon vector illustration

Die je nooit meer mag vergeten!

Daten is allesbehalve makkelijk. Natuurlijk, het is soms leuk; nieuwe mensen ontmoeten, uit eten gaan… Maar er schuilen ook 101 gevaren in. Afwijzing, teleurstelling, angst voor het nieuwe of gewoon vreselijke horror-dates. Iedereen kent wel iemand met een vreselijk verhaal of twee. Vaak wordt de schuld bij de ander gelegd voor een situatie die op niks is uitgelopen, maar dit werkt uiteindelijk contraproductief. Het is makkelijk om met je vinger naar een ander te wijzen, je lost er echter niks mee op. Moeilijker is het, om jezelf eens goed onder de loep te nemen. Niet de makkelijkste weg maar je bereikt er veruit het meeste mee. Hierbij 6 belangrijke zaken om eens aandachtig te bestuderen. Doe je dit goed, dan kun je je kansen met online daten aanzienlijk verbeteren!

1. Het zogenaamde gebrek aan potentiële partners

We hebben dit excuus allemaal wel eens gebruikt: “Er is helemaal niemand die ik echt leuk vind!”. Maar is dit ook wel zo..? Doe je bijvoorbeeld wel genoeg je best? Of verwacht je stiekem dat je prins elk moment om de hoek komt kijken, zonder zelf een poot uit te steken? Ga zelf de wijde wereld in en ontdek de mogelijkheden!

2. Vergeef mensen uit je verleden

Boosheid, teleurstelling en frustratie zijn zaken die niet helpen bij je zoektocht. Probeer het in je hart te vinden om eerst eens iedereen te vergeven, die jou ooit zeer heeft gedaan. Hierdoor begin je met een schone lei en zadel je een nieuw persoon niet op met jouw verdriet. Werkt fantastisch!3. Stap uit je comfortzone

En probeer nieuwe dingen, juist datgene waar je bang voor bent! Hierdoor creëer je zelfvertrouwen, een frisse blik en open je nieuwe deuren voor jezelf. Plus; je zou wel eens nieuwe mensen kunnen ontmoeten die precies in jouw straatje passen, als bijkomend voordeel…!

4. Zie daten als een leerschool

Benader elke date met een nieuwsgierige interesse. Zonder bagage, zonder vooroordelen. Op deze wijze kun je niet alleen je totale aandacht op de ander richten, maar kun je elke date gebruiken als oefening. Loopt het op niks uit, dan ben je in ieder geval weer een nieuwe ervaring rijker die je kunt gebruiken.

5. Lach meer, elke dag

Simpel maar oh zo doeltreffend! Een lach is het meest aanstekelijke dat er is. Wanneer je dit oefent, word je als vanzelf gelukkiger. Het is zelfs bewezen dat de simpele beweging die je met je gezicht maakt, endorfine vrijmaakt. Waardoor je je ook écht gelukkiger voelt en dit straal je uit.

6. Ga naar buiten!

Doe je televisie uit, zet je laptop opzij, je mobiel op stil en ga gewoon eens de deur uit. Het leven gebeurt buiten, niet binnen. Wil je mensen ontmoeten? Dit is hoe je het doet! Wanneer je online date is het uiteindelijk ook de bedoeling, om buiten de deur af te spreken. Doe dit dan ook! Al met al kun je met deze 6 simpele tips meer geluk en balans in je leven toelaten. En gelukkige mensen trekken…. Gelukkige mensen aan. Soort zoekt soort! Wil je dus iemand vinden die positief in het leven staat? Zorg er dan eerst voor, dat je dat zelf doet. Echt, het werkt!


Wat weten we eigenlijk van relaties behalve onze eigen halfbakken wijsheden en subjectieve conclusies? Wat is de essentie van een goede relatie? Doe de RELATIE TEST en onderzoek jouw belangrijkste aspect…

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Reply

De 6 beste Dating Tips!

Die je nooit meer mag vergeten! Daten is allesbehalve makkelijk. Natuurlijk, het is soms leuk; nieuwe mensen ontmoeten, uit eten gaan… Maar er schuilen ook

Lees verder >>